Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu
Tabaklar Mah. İnönü Cad. No9 Mengen/BOLU

VİZYON

Var olan sevgi, saygı, hoşgörü düşüncelerini, eğitim - öğretim süreci içinde, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal değerlerle bütünleşmiş, tutarlılık ve kararlılıkla çalışmayı hedeflemiş, araştırıcı, üreteci çağın sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verebilecek, öğrenmeyi ilke edinen insanı, hayata ve bir üst kuruma hazırlamak istiyoruz.

MİSYON

Geleceğin bilgi toplumuna yönelik nitelikli, becerikli ve donanımlı, kendine güvenen, kişilikli insanı eğitim - öğretim süreçleri içerisinde yetiştirmek hedefimiz, işbirliği yaparak çalışmak görevimizdir. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasiyi benimseyen, öz güveni yüksek, iletişime açık, sorumluluk alabilen, üretken, hoşgörülü, çağdaş, bilişim teknolojisini kullanarak araştıran, sorgulayan, ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, bilinçli bireyler yetiştirmek.

Normal Öğretim

Kalorifer (Kömür)