Yazarla Buluşma

" Geçmişin Gizemi Çöz Bakalım Bu Sözleri " eTwinning Proje Ekibimiz Çocuk Kitabı Yazarı "Elif Alp" ile buluştu.Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe BATTAL ve Berna YÖRÜK'ün yürüttüğü eTwinning projesinde; Proje ortakları öğretmenler ve öğrenciler Senin Maceran:Tılsımlı Kolyenin Peşinde Kitabı yazarımız Elif ALP ile söyleşi yaptılar. Her saniyesi,her dakikası dolu dolu geçen eğlenceli bir söyleşi oldu.Öğrencilerimiz Sayın Elif ALP'e kitap hakkındaki görüşlerini belirtti.Wordwall çark etkinliğimizle ismi çıkan öğrencimiz yazarımıza sorusunu sordu.Mentimeter sorusuna öğrencilerimizin verdiği cevaplarla kelime bulutumuz oluştu.Söyleşinin sonuna doğru yazarımız hikaye kitabımızı yorumladı.Küçük yaşta yazarımız ile tanışmanın mutluluğunu yaşadık.Uzun yıllar unutmayacağımız, hatırlayacağımız bir anımız oldu.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

20-01-2021 20-01-2021 20-01-2021

Proje ortakları öğretmenlerimizin yazdığı, öğrencilerimizin resimlediği ve seslendirdiği hikaye kitabımız

Book titled 'ANILARIN İZİNDE ATALAR'